Verkeer

Autoverzekering

Als u in het bezit bent van een auto bent u verplicht om een verzekering af te sluiten tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Zo bent u verzekerd voor schade die u toebrengt aan derden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ook de schade aan uw eigen auto te verzekeren. U heeft hierbij de keuze uit een beperkte casco dekking (Extra) of volledige casco dekking (Allrisk). Het is onze taak om voor u de juiste verzekering af te sluiten, niet alleen tegen een gunstige premie, maar ook tegen de juiste voorwaarden. Wij hebben de keuze uit diverse aanbieders en maken een vergelijking zodat wij u de juiste autoverzekering kunnen bieden.

Schadeverzekering inzittenden

Hoe vaak heeft u passagiers in uw auto? Of rijdt u weleens voor de sportclub van uw kinderen? Dit gebeurt vaker dan u denkt! Indien u met uw auto bij een ongeval betrokken raakt is het niet alleen prettig dat de schade aan uw auto is verzekerd maar ook de schade die u of uw passagiers lijden. Te denken valt hierbij aan schade aan kleding en bagage maar ook personenschade zoals, inkomensterugval door (tijdelijke)arbeidsongeschiktheid, medische- of uitvaartkosten. Kortom een verzekering die zeer zeker niet mag ontbreken als aanvulling op uw autoverzekering.

Ongevallenverzekering inzittende

Een ongevallenverzekering inzittende keert alleen uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van de bestuurder en/of de passagiers wanneer u met uw auto bij een ongeval betrokken raakt. De ongevallenverzekering inzittende keert vaste bedragen uit, die vooraf in de polis zijn overeengekomen.

Motorverzekering

Of u nu uw motor gebruikt voor woon-werkverkeer of voor een heerlijke tocht in het weekend, de motor geeft u ongetwijfeld het gevoel van vrijheid en onbezorgdheid. Met de juiste motorverzekering heeft u ook de vrijheid om te kiezen wat u wel of niet verzekerd, zodat u nooit teveel betaald. Dat is ook gevoel van vrijheid en onbezorgdheid!

Kampeerautoverzekering

Met uw kampeerauto kunt u vakantie vieren waar en wanneer u maar wilt. Maar wat als uw kampeerauto betrokken raakt bij een ongeval? Dan bent u niet alleen uw vervoersmiddel kwijt maar ook uw ‘logeeradres’. Door onze samenwerking met specialisten op het gebied van reis- en recreatieverzekeringen kunnen wij u een verzekering op maat aanbieden, zodat u van een zorgeloze vakantie kunt genieten!