Hypotheken en kredieten

Een huis kopen of een huis huren? Niet iets waar u dagelijks over hoeft na te denken. Maar wat als u voor de keuze komt te staan en u besluit een huis te gaan kopen? Op dat moment gaat u namelijk een financiële verplichting aan voor een langere periode. Onze hypotheekadviseurs zijn u graag van dienst bij het maken van een verantwoorde keuze. In overleg met u wordt een passende hypotheek gezocht, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw persoonlijke situatie, toekomstplannen en wensen. Dit zowel voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst. De laagste rente hoeft namelijk in uw specifieke geval zeker niet de voordeligste en beste hypotheek op te leveren! De onderliggende voorwaarden spelen bij uw hypotheekkeuze namelijk ook een belangrijke rol.

Als onafhankelijk adviseur zijn wij aan geen enkele financiële instelling gebonden, dit stelt ons in staat om voor u een vergelijking te maken tussen de diverse geldverstrekkers om zo tot een onafhankelijk hypotheekadvies op maat te komen.

Het geven van goede adviezen is alleen mogelijk wanneer de hypotheekadviseurs op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op hun vakgebied. De hypotheekadviseurs van Senso Adviesgroep zijn allen Erkend Hypotheekadviseurs en aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Daarnaast is Senso Adviesgroep ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) en de Federatie van Financiële Planners (FFP)

Op grond van dit lidmaatschap zijn onze adviseurs verplicht om jaarlijks de verplichte studiepunten te behalen en op die manier wordt hun kennis op het gebied van hypotheken en financieringen gewaarborgd.

Van A tot Z geregeld

Naast het verlenen van deskundig advies verzorgen de hypotheekadviseurs van Senso Adviesgroep het gehele hypotheekgesprek vanaf de inventarisatie tot en met het moment dat uw woning daadwerkelijk passeert bij het notariskantoor.

Te denken valt hierbij onder andere aan het verzorgen van:

 • Bankgarantie
 • Contact opnemen met notaris
 • Het controleren van de koopakte
 • Het in de gaten houden van belangrijke data uit het koopcontract zoals bijvoorbeeld het verlengen van de ontbindende voorwaarden
 • Koopprijsberekening
 • Regelen maandelijkse teruggave belastingvoordeel
 • Regelen taxatie
 • Woonlastenverzekering ten behoeve van arbeidsongeschiktheid

Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur

Heeft u onlangs een hypotheek bij ons geregeld, dan zijn wij benieuwd naar uw bevindingen over onze hypotheekadviseur. Door op onderstaand logo te klikken kunt u online een beoordeling invullen. Aan de hand van uw bevindingen kunnen wij onze dienstverlening nog verder uitbreiden om u en toekomstige woningbezitters nog beter van dienst te kunnen zijn.

Hypotheekgesprek plannen?

Wilt u een nieuw huis kopen? Of zit u al jaren vast aan een nog hoge hypotheekrente? De adviseurs van Senso Adviesgroep kijken graag met u mee voor een onafhankelijk hypotheekadvies op maat.

 • Vergelijk meerdere hypotheekverstrekkers.
 • Eerlijk en onafhankelijk hypotheek advies!
 • Vervroegd aflossen
 • Hypotheek oversluiten en afsluiten!