Autoverzekering

Als u in het bezit bent van een auto bent u verplicht om een verzekering af te sluiten tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Zo bent u verzekerd voor schade die u toebrengt aan derden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ook de schade aan uw eigen auto te verzekeren. U heeft hierbij de keuze uit een beperkte casco dekking (Extra) of volledige casco dekking (Allrisk). Het is onze taak om voor u de juiste verzekering af te sluiten, niet alleen tegen een gunstige premie, maar ook tegen de juiste voorwaarden. Wij hebben de keuze uit diverse aanbieders en maken een vergelijking zodat wij u de juiste autoverzekering kunnen bieden.

Ongevallenverzekering inzittenden

Een ongevallenverzekering inzittende keert alleen uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van de bestuurder en/of de passagiers wanneer u met uw auto bij een ongeval betrokken raakt. De ongevallenverzekering inzittende keert vaste bedragen uit, die vooraf in de polis zijn overeengekomen.

Schadeverzekering inzittenden

Hoe vaak heeft u passagiers in uw auto? Of rijdt u weleens voor de sportclub van uw kinderen? Dit gebeurt vaker dan u denkt! Indien u met uw auto bij een ongeval betrokken raakt is het niet alleen prettig dat de schade aan uw auto is verzekerd maar ook de schade die u of uw passagiers lijden. Te denken valt hierbij aan schade aan kleding en bagage maar ook personenschade zoals, inkomensterugval door (tijdelijke)arbeidsongeschiktheid, medische- of uitvaartkosten. Kortom een verzekering die zeer zeker niet mag ontbreken als aanvulling op uw autoverzekering.

Kampeer- autoverzekering

Met uw kampeerauto kunt u vakantie vieren waar en wanneer u maar wilt. Maar wat als uw kampeerauto betrokken raakt bij een ongeval? Dan bent u niet alleen uw vervoersmiddel kwijt maar ook uw ‘logeeradres’. Door onze samenwerking met specialisten op het gebied van reis- en recreatieverzekeringen kunnen wij u een verzekering op maat aanbieden, zodat u van een zorgeloze vakantie kunt genieten!

Motorverzekering

Of u nu uw motor gebruikt voor woon-werkverkeer of voor een heerlijke tocht in het weekend, de motor geeft u ongetwijfeld het gevoel van vrijheid en onbezorgdheid. Met de juiste motorverzekering heeft u ook de vrijheid om te kiezen wat u wel of niet verzekerd, zodat u nooit teveel betaald. Dat is ook gevoel van vrijheid en onbezorgdheid!