Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U rijdt met uw fiets tegen een geparkeerde auto, uw kind schopt per ongeluk een bal door de ruit van uw buurman, enz… Zomaar wat praktijkvoorbeelden die vast herkenbaar zijn. Een aansprakelijkheidsverzekering is onmisbaar voor iedereen. Omdat u wettelijk aansprakelijk bent, bent u verplicht de schade te vergoeden, ook al is een schade ongewild veroorzaakt. Meestal gaat het om kleine schadebedragen maar in sommige situaties kan een klein ongelukje grote financiële gevolgen met zich meebrengen. Een ongelukje is niet altijd te voorkomen, de financiële gevolgen daarentegen kunt u beperken. Sluit een aansprakelijkheidsverzekering af. En kiest u voor een vrijwillig eigen risico, dan bespaart u op de premie.

Rechtsbijstandsverzekering

Een juridisch geschil of conflict kan zich in allerlei situaties voordoen en zomaar ontstaan. Een conflict met uw werkgever over een dreigend ontslag, een verschil van mening met de buren over de erfafscheiding, een foutieve levering van een internetbestelling, een autoschade die niet naar tevredenheid is afgewikkeld. Zo maar wat voorbeelden van alle dag. Heeft u bijstand nodig van een advocaat dan bestaat de mogelijkheid dat u voor hoge kosten komt te staan. Met een rechtsbijstand verzekering bent u verzekerd van juridische bijstand zonder hoge kosten. Een rechtsbijstand verzekering is uit diverse modules opgebouwd, zodat u kunt kiezen voor een dekking die bij u past en die voorkomt dekkingen voorkomt.

Vaak is een rechtsbijstandverzekering opgebouwd uit de volgende modules:

Verkeer: Indien u kiest voor deze module dan bent u verzekerd voor rechtsbijstand bij het verhalen van een schade wanneer u aan het verkeer heeft deelgenomen. Het maakt hierbij niet uit hoe u zich verplaatst. Bijvoorbeeld als voetganger, bestuurder of inzittende van een auto, fietser of passagier van een tram of trein.

Consument en Wonen: Met deze module bent u verzekerd van rechtsbijstand bij consumentenzaken waarbij u, of uw gezinsleden zijn betrokken. Hierbij kunt u denken aan problemen bij online aankopen, geschillen met uw leverancier van energie en telefoon, een conflict over de kleur van een geleverde stoel. Conflicten die te maken hebben met de eigen woning zijn ook verzekerd met deze module.

Werk en Inkomen: Deze module geeft niet alleen dekking bij een conflict tussen u en uw werkgever. Ook wanneer u aanspraak maakt op bijvoorbeeld een ww-uitkering kunt u in een geschil geraken met de uitvoerende instelling en kunt u aanspraak maken op de dekking Werk en Inkomen. Kies voor zekerheid, kies voor de module Werk en Inkomen.

Een rechtsbijstand verzekering is niet standaard, maar afhankelijk van uw financiële en persoonlijke omstandigheden. Vraag ons daarom om een advies voor een dekking afgestemd op uw (gezins)situatie.

Ongevallenverzekering

Vaak wordt bij een ongevallenverzekering gedacht aan de gevolgen van een (auto)ongeluk. Maar wat u verzekert op een ongevallenverzekering, zijn de (financiële) gevolgen van overlijden of blijvende invaliditeit ongeacht hoe dit heeft plaatsgevonden, denk bijvoorbeeld aan een valpartij van een trap, of doe-het-zelf-klus. Verzekerde bedragen bij overlijden of blijvende invaliditeit zijn vooraf in de polis en voorwaarden opgenomen. Een ongeval kan grote persoonlijke en financiële tot gevolg hebben, met deze verzekering bent u 24 uur per dag verzekerd, wereldwijd.

Ziektekostenverzekering

Gezond zijn en gezond blijven dat willen we allemaal. Met een gezonde voedings- en levensstijl draagt u bij aan een gezond lichaam. Helaas zijn korte of langdurige ziektes niet te voorkomen en is het belangrijk dat u juist verzekerd bent voor geneeskundige kosten. Naast de verplichte Basisverzekering heeft u de mogelijkheid tot het afsluiten van aanvullende verzekeringen. Wij helpen u graag bij het kiezen van een voor u juiste verzekering. Onze programmatuur maakt het mogelijk dat wij een groot aantal aanbieders van ziektekostenverzekeringen kunnen vergelijken qua premie en voorwaarden, inclusief aanvullende zorgverzekeringen. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste (aanvullende) dekking, afgestemd op uw persoonlijke wensen.