Overlijdensrisicoverzekering

Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat de financiële gevolgen kunnen zijn als u of uw partner onverwachts komen te overlijden? Als een van beiden komt te overlijden, komt ook het inkomen (deels) te vervallen, de vaste lasten en uitgaven gaan daarentegen gewoon door. De overlijdensrisicoverzekering keert na overlijden, eenmalig, een vooraf in de polis opgenomen bedrag uit. Met dit bedrag kunnen de nabestaande naast de vaste lasten en uitgaven, bijvoorbeeld de (tijdelijk) financiële risico’s van kinderopvang, hulp in de huishouding, en studiekosten opvangen. Een overlijden is al verdrietig genoeg. Met een overlijdensrisicoverzekering kunt u een stukje financiële verlichting geven.

Uitvaartverzekering

De kosten van een begrafenis of crematie zijn de laatste jaren aanzienlijk gestegen en vallen vaak hoger uit dan men verwacht. Maar hoe duur is nu een gemiddelde uitvaart? Met onderstaande knop wordt met 14 vragen deze vraag beantwoordt.

Wilt u advies? Plan dan om een adviesgesprek.

U kunt zelf de hoogte van de verzekerde bedragen van uw begrafenis- of crematieverzekering bepalen. Zo wordt de verzekering afgestemd op uw wensen en kunnen uw nabestaande de uitvaart regelen in overeenstemming met uw wensen. Een overlijden brengt voor uw naasten al genoeg verdriet en zorgen met zich mee.