Over Senso Adviesgroep

Het Italiaanse woord ‘Senso’ staat voor, gevoel, verstand en inzicht. Drie eigenschappen die op een breed terrein van kennis worden uitgedragen door ons team van deskundige en gecertificeerde adviseurs, voor zowel de particuliere als ook de zakelijke relatie. Bij Senso Adviesgroep staat het geven van kwaliteitsadviezen voor verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen centraal. Adviezen die, op lange termijn, het meest optimale rendement opleveren. Adviezen die bovendien zijn toegesneden op uw persoonlijke situatie of onderneming, kortom ‘Senso-adviezen’.

Breed adviesterrein

Senso Adviesgroep ondersteunt zowel de particulier als ondernemer op een breed terrein. Onderstaand een overzicht van onze adviesgebieden:

  • Verzekeringen (privé en zakelijk)
  • Hypotheken
  • Doorlopend krediet, persoonlijke lening
  • Spaar- en beleggersrekening
  • Banksparen
  • Pensioenen
  • Financiële planning
  • Employee benefits (personeelsregelingen)

Deskundigheid

Kiezen voor Senso Adviesgroep is een verstandig besluit. Wij hebben immers uitstekend opgeleide specialisten in huis met jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen, financiële planning, hypotheken en pensioenen. Tevens voldoen al onze adviseurs aan de kwaliteits- en opleidingseisen zoals deze door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) zijn vastgesteld. Jaarlijks volgen zij het wettelijk traject voor permanente educatie en beschikken zij blijvend over parate kennis. Onze adviseurs hebben hun sporen op diverse vakgebieden ruimschoots verdiend!

Onafhankelijkheid

Onze adviseurs geven u niet alleen een deskundig advies maar ook een onafhankelijk advies. Senso Adviesgroep is immers aan geen enkele verzekeringsmaatschappij of financiële instelling gebonden. Concreet betekent dit dat wij in alle vrijheid de markt kunnen verkennen en producten voor u kunnen selecteren die u de beste prijs en kwaliteit verhouding bieden, een prettig en vertrouwd gevoel!

Schade afhandeling

De schade afhandeling neemt bij Senso Adviesgroep een vooraanstaande positie in. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. In geval van schade krijgt u vaak niet alleen te maken met vragen maar ook met emoties. Onze ervaren adviseurs nemen u alle zorgen uit handen en regelen alles tot in de puntjes, snel en correct zonder dat u er omkijken naar heeft. Senso Adviesgroep staat garant voor een persoonlijke én deskundige begeleiding bij de afwikkeling van uw schade, een hele zorg minder!

Weinig woorden en véél daden

De adviseurs van Senso Adviesgroep vormen een dynamisch team binnen een gevestigde organisatie. Bent u niet in de gelegenheid ons kantoor te bezoeken? Geen probleem, een van onze adviseurs komt graag naar u toe, bij u thuis of op kantoor, desgewenst in de avonduren. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak, uiteraard geheel vrijblijvend, 0416-561036 of via het contactformulier. In onze Dienstverleningsdocumenten staat beschreven de dienstverlening die u van ons mag verwachten en de daarbij behorende beloning.