Wat zijn uw doelstellingen? U wilt bijvoorbeeld doen wat u leuk vindt, uw bedrijf laten groeien, de continuïteit van uw bedrijf waarborgen, zelfstandig zijn, uw idealen nastreven of stoppen voor uw 60ste.
Als u die doelstellingen wilt behalen, is het belangrijk om inzicht te hebben in wat die doelstellingen in de weg kan staan.
Dat kan door risicomanagement. Als Erkend MKB-adviseur help ik u met het in kaart
brengen van uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dit doe ik met een Risico-inventarisatietool.

Dit werkt als volgt.

Wij werken in  4 stappen :

1. Voorbereiding
Van tevoren bespreek met u wat we gaan doen, wat u kunt verwachten aan output en wat het kost. Ook zorg ik ervoor dat alle algemene gegevens over uw bedrijf al in mijn tool staan. Dit bespaart ons tijd tijdens ons gesprek

2. Aan tafel
Dan gaan we aan tafel. Ik stel u algemene vragen over uw bedrijf en personeel. Mijn inventarisatie heef als indeling :: Organisatie, Bedrijfsactiviteiten, Bedrijfsmiddelen, ICT, Mobiliteit en Personeel.

3. Een rondje door het bedrijf
Daarna maken we een rondje door uw bedrijf en maak ik een risicoanalyse. Onderweg maak ik foto’s van de specifieke situaties voor in het Risicoanalyse rapport

4. Risicoanalyse
Het resultaat is een uitgebreide rapportage van alle bedrijfs-en ondernemersrisico’s. Dit gaat verder dan alleen het verzekeren. Ik geef u inzicht in de risico’s op vele gebieden. Dan kunt u zelf bepalen welke risico’s u wilt verzekeren. Dit draagt bij aan bedrijfscontinuïteit.

PLAN EEN ADVIESGESPREK